Wijtestenhet

Meeslepend! Dat is in één woord het verhaal van dit boek. Zodra je begint met lezen, wil en kun je het niet meer wegleggen. Als lezer wordt je meegezogen in het leven van Annabel. Het verhaal kent verrassende wendingen. De traumatische ervaring in Spanje en het verlies van de grip op haar leven in Nederland. Maar ook de rol van bepaalde personen in haar leven, zullen je doen verbazen. Telefoon en deurbel uit en lezen maar!

Samenlezenisleuker

Dit verhaal, gevuld met zware onderwerpen als verslaving, prostitutie, (verkrachtings)drugs, wordt weer zó neergezet dat je leestempo opgevoerd wordt naar bovengemiddeld. Het wordt nergens moeilijk en daartegenover wil je gewoon maar doorlezen en doorlezen. De personages staan als een huis en waar je het ene moment begrip voor Annabel kunt opbrengen, medeleven voelt, denk je het volgende moment: ow come onnnn.

In de boekenkast

Puntsgewijs

Je ziet alles voor je ogen gebeuren en daardoor beleef je het boek heel intens. Het is een boek waarvan je blij bent dat het uit is, omdat je dan eindelijk weet hoe het afgelopen is. Toch wil je het boek nog niet dichtdoen omdat je er dan weer uit moet stappen, eigenlijk wil je gewoon lezen hoe het verhaal verder gaat.

Veroniques boekenhoekje

Het boek heeft een sterk begin en de toon is gezet. Het verhaal zit vol spannende ontwikkelingen en het tempo in het boek is hoog. Hierdoor vliegen de bladzijdes door je vingers. Esther van der Ham heeft een goede, vlotte schrijfstijl. Soms was het verhaal een tikkeltje kort door de bocht.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Klik op de groene knop als ik ook informatie in jouw browser mag opslaan om je een aanbod op maat te kunnen doen. Hier staat de privacyverklaring.