Recensie op de pagina Thuisleven: 

Het boek zit vol met herkenbare momenten van deze tijd (o.a. K3 & slimme Pietje), dat maakt het leuk en tastbaar om te lezen. Het verhaal leest zich lekker vlot weg, waarschijnlijk ook door de verschillende illustraties die soms wel een pagina groot zijn, al met al heb ik het boek na een uur uit. Eenmaal lekker in het verhaal wilt je weten hoe het afloopt.

 

Het kasteel met de duizend kamers deel 2

Het kasteel met de duizend kamers deel 2

Op de pagina Thuisleven

Ook dit boek leest zich weer heerlijk weg in de verschillende kamers waar Bob en Lot komen. En na zoveel avonturen te hebben beleefd (immers is elke kamer een avontuur) ga je toch een gevoel creëren voor Bob en Lot. Mijn favoriete gedeelte in het boek is toch wel het hoofdstuk “De ster die geen licht meer geeft”. In plaats van de gouden/gelen sterren zoals gewoonlijk zijn hier ook andere gekleurde sterren te vinden met als rode draad een vallende ster…

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Klik op de groene knop als ik ook informatie in jouw browser mag opslaan om je een aanbod op maat te kunnen doen. Hier staat de privacyverklaring.