Samen met schrijfcoach Jolanda Pikkaart maakte ik de boekplanner en een boek vol tips en trucs over het schrijfproces.

Als schrijfcoach en auteur weet ik als geen ander hoe belangrijk een uitgever is. Toen ik het idee van de Boekplanner kreeg wist ik dat ik dat maar met een iemand kon doen. Want Esther is niet alleen een fijne uitgever, maar ook een zeer ervaren auteur. Ze heeft prachtige boeken geschreven, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Esther houdt van boeken en samen maakten we er iets moois van. En dit is zeker niet mijn laatste boek bij Droomvallei uitgeverij. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Ze denkt met je mee en is erg professioneel. En er zijn ook boeken van mijn klanten verschenen. Esther geeft jouw boek het aandacht dat het verdient.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Klik op de groene knop als ik ook informatie in jouw browser mag opslaan om je een aanbod op maat te kunnen doen. Hier staat de privacyverklaring.