Op verzoek van Francien van Lang schreef ik het kindersprookje ‘De koningin met groen haar’, waar zij de illustraties voor wilde maken. Dit zegt ze erover:

Esther schrijft super mooi, vrolijk, en zo boeiend dat je het verhaal in een keer uitleest. Ik vond het erg fijn om samen  dit sprookjes kattenboek te maken. Het illustreren ging dan ook vanzelf door het vlotte en beeldend schrijven van Esther. Ik wilde al een hele tijd een kattenboek maken  met de karakters van mijn eigen katten , maar ik kan niet schrijven. Na samen gesproken te hebben kwam er meteen een super leuk verhaal. Het klopte helemaal met het beeld wat ik had. Boven verwachting eigenlijk. Esther maakte er meteen een sprookje van , wat extra leuk was . Het was heel prettig samenwerken . En het uiteindelijke boek ziet er prachtig uit.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Klik op de groene knop als ik ook informatie in jouw browser mag opslaan om je een aanbod op maat te kunnen doen. Hier staat de privacyverklaring.