Categorieën
challenge tekenchallenge

Teken jouw wereld – challenge bonus

Een gratis tekenchallenge: teken stap voor stap jouw wereld. Aanrader voor iedereen! Vandaag is het thema: kleur

Een bonus van mij voor jullie! Al een paar jaar maak ik minimaal eens per jaar een tekening van mijn wereld. Het is een weergave hoe ik op dat moment tegen alles om mij heen aankijk of wat er op dat moment speelt. Dit is één van de laatste dagen en ik ga iets vertellen over details. De challenge begon hier.

Er is trouwens leuk nieuws: mijn nieuwe boek is BIJNA af. Het gaat vandaag naar de drukker. Hoezo ben ik blij? Het is bij alle (online) boekwinkels te bestellen en natuurlijk via Droomvallei uitgeverij. Het komt er zo snel mogelijk aan (half november 2020).

Esther van der Ham carrousel

Bonus

Mijn tekening is ingekleurd. De vogel die ik eerder liet zien, inspireerde mij. Hij vroeg om een eigen tekening. Of zij, dat weet ik niet. Die heb ik hem of haar gegeven.

details contrast

Bonus: wat vergroot jij uit?

Ik ben dol op vogels. We hebben thuis twee haantjes, Alice en Nya, die mij overal volgen waar ik ga of sta. Logisch dus dat vogels voor mij belangrijk zijn. Het gaat nog verder. Vogels zijn bijzonder wezens. Ze zijn er in zo veel soorten en maten. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een vogel die er uitziet zoals jij hem getekend hebt. Dus …

Laat je lekker gaan en verzin een mooie vogel. Of vergroot een ander stukje uit jouw tekening en geef die een eigen plekje. Je mag ook mijn kleurplaat gebruiken. Niet te streng zijn voor jezelf. Alles is goed!

Nieuwsbrief

Ik heb een nieuwsbrief met heel erg veel leuke verrassingen. De eerste wordt drie dagen nadat je bent ingeschreven verzonden, maar daar stopt het niet mee! Je kan je hier inschrijven (ik ben overgestapt naar Sendfox, die andere was mij te ingewikkeld).

Esther

Bonus kleurplaat vogel

Door Esther van der Ham

Esther is auteur, illustrator en uitgever. Ze maakt fijne boeken, ook over ingewikkelde onderwerpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *