In interviews, bijvoorbeeld afgelopen week voor Vrouwenthrillers  wordt mij vaak gevraagd hoe mijn ideale werkdag eruit ziet. 

Foto’s op deze pagina: Chantal Monsieurs Koremans

Ik begin meestal in de ochtend met schrijven, als ik nog fris en helder ben. Kopje koffie erbij, social media accounts bijwerken, en dan echt aan de gang. Schrijven aan mijn nieuwe boek (momenteel Censuur), een blogje, iets op mijn Hebban-spot. Heel afwisselend dus. Ik houd daarvan, anders wordt het mij snel te saai.

De  dag van Esther in foto’s (door Chantal). Schrijven, bellen, opruimen, signeren, boeken versturen en nog veel meer.

Daarna de uitgeverij zaken. Website bijwerken, kijken of de boeken nog op voorraad zijn bij het CB. Nieuwe manuscripten lezen, mails beantwoorden.

Ik sluit de dag af met een klein tekeningetje, als ik inspiratie heb. Dat plaats ik op instagram. Tussendoor af en toe een koffiepauze in de tuin met de kippen en katten, als het weer goed genoeg is. De dieren geven mij inspiratie en maken mijn werkdag net wat gezelliger. En ze helpen me graag, zoals je ziet.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Klik op de groene knop als ik ook informatie in jouw browser mag opslaan om je een aanbod op maat te kunnen doen. Hier staat de privacyverklaring.