Mok op maat. Uniek relatiegeschenk

Maak indruk op jouw klanten met je eigen mok: Ideaal relatiegeschenk of presentje bij bruiloft

Voor veel bedrijven is het ieder jaar weer een uitdaging om een origineel relatiegeschenk te bedenken. Want waar worden klanten nou echt blij van? Een lekkere kop koffie of thee doet iedereen goed. Zeker als deze in een unieke mok geserveerd wordt. Auteur en illustrator Esther van der ham ontwerpt  keramieken mokken met illustraties die speciaal voor jou gemaakt worden. Een persoonlijk relatiegeschenk waarmee de ontvangers dagelijks aan jouw bedrijf herinnerd worden.

UNIEK: de mok op maat

Ga je trouwen en wil je je gasten een uniek cadeau meegeven? Heb je een bedrijf en zoek je het ideale relatiegeschenk voor jouw klanten? Is je kindje geboren en zoek je een bijzonder aandenken?
Kies dan voor de unieke mok op maat. Esther gaat met jou in overleg over de illustraties op de mok en maakt op basis daarvan een ontwerp. Een uniek ontwerp dat helemaal bij jou of jouw bedrijf past.

Mok speciaal voor personen of bedrijven

Deze mok wordt speciaal voor de klant ontworpen. Op de mok komt een afbeelding die de klant of het bedrijf van de klant typeert, met de waarden en onderscheidende punten die belangrijk zijn.
Dat kan zijn als één grote illustratie of als meerdere kleine tekeningen. Uiteraard kan het bedrijfslogo of de website worden afgebeeld. De mokken zijn heel geschikt als relatiegeschenk of bijzonder cadeau.

 

Over Esther van der Ham

Esther van der Ham is uitgever, auteur en illustrator. Ze schreef en illustreerde meer van 25 boeken voor kinderen en volwassenen. Haar herkenbare illustratiestijl maakt vrolijk en inspireert.

Verkooppunten
De mokken zijn te bestellen via de website van Esther van der Ham: https://esthervanderham.nl/product/mok-op-maat-speciaal-voor-je-bedrijf/

Wil je op de hoogte blijven en een speciale aanbieding ontvangen? Klik hier.