Boek op maat

De afgelopen jaren maakte ik diverse boeken op maat. Samen met de opdrachtgever bepaalde ik het thema, de uitstraling en de lay-out van het boek. In een aantal stappen maak ik een perfect boek dat voldoet aan de wensen van de klant. Door mijn veelzijdige achtergrond (techneut, creatief coach, natuurliefhebber, ervaringsdeskundige op het gebied van bv depressies en autisme) kan ik mij in veel situaties inleven.

Stap 1

bepaal onderwerp of thema van het boek

Wat wordt het onderwerp van het boek en wie is de lezer?

Stap 2

PLAN VOOR DE INHOUD VAN HET BOEK

Wat is er nodig voor het boek? Teksten? foto's? Illustraties?  In welke stijl?

Stap 3

SAMENSTELLEN VAN HET BOEK

Schrijven, illustreren, foto's verzamelen, samenstellen. Net zo lang totdat we allemaal tevreden zijn.

boekplanner - zorg dat jouw boek er wel komt

De boekplanner

Samen met dé kleurrijke schrijfcoach maakte ik de boekplanner. Hoe houd je overzicht, waar moet je opletten en hoe zorg je voor commitment? Deze boekplanner helpt je daarbij. Inclusief een stappenplan en een checklist. Dus voor focus, bepaal je doel en ga aan de slag. De schrijftips gaan je helpen bij het overzicht en het organiseren van je tijd. De extra downloads geven een boost aan je boek.

Boek op maat - duurzaam sprookje

Duurzaam sprookje

Paniek in het kabouterdorp! De stroom valt steeds uit en iedereen heeft het koud doordat de verwarming het niet meer doet. De baby van kabouter Pim huilt de hele nacht want ze heeft het zo koud. Daarover gaat dit sprookje over duurzame energie. Wim de Trol en Jo de heks onderzoeken hoe ze het probleem van de kabouters op kunnen lossen want ze helpen graag.

Boek op maat - Omgaan met verlies voor kinderen

Product Name

Het boek Rick is er niet meer is geschreven om kinderen, in de leeftijd van 8 à 12 jaar, bij te staan in het lastige proces van rouwverwerking. Op verhalende wijze worden de vijf fases van rouwverwerking beschreven door de schrijfster Esther van der Ham en jeugd- en kinderpsychologe Marcella Luiken.© 2020,  Esther van der Ham    I   Contact en bedrijfsinfo    I  Privacy policy