Esther is schrijver van kinderboeken en romans

Ik ben geboren in Teteringen op 16 september 1972. Ik woon  met man en zoons (2005 en 2006) in Breda. We hebben twee katten en drie kippen.

Ik was als kind al dol op het vertellen van verhalen aan mijn jongere zussen en broer. In 2011 kwam mijn eerste kinderboek uit. In 2016 mijn eerste roman. Ik heb een uitgeverij die ik graag kleinschalig houd om ieder boek de aandacht te geven die het verdient: Droomvallei Uitgeverij.

Ik houd veel van de natuur en wandelen. Ik ga regelmatig naar de zee om uit te waaien. Ook maak ik graag natuurfoto’s, bijvoorbeeld van vlinders. In de zomervakantie in Frankrijk spotte ik de koninginnepage. Daar word ik heel blij van.

Auteur en illustrator

Ik zet me als auteur, uitgever en illustrator in voor goede doelen. Samen met Elsbeth de Jager maakte ik de boekenserie over de vluchtelingenkinderen Jamil & Jamila. Deze boeken helpen de kinderen met het verwerken van hun trauma’s. Kinderen in Europa kunnen kennis maken met kinderen die onder heel andere omstandigheden leven dan zijzelf. Meer over de goede doelen vind je hier.

Ik heb jarenlang bij Rijkswaterstaat gewerkt, waar ik op de bouwplaats van grote onderhoudsprojecten als directie betrokken was. Daarna heb ik 12,5 jaar bij Avans hogeschool gewerkt, waar ik lesgaf bij verschillende academies (Civiele techniek, Technische Bedrijfskunde en Marketing en Business management). Daarna werkte ik als coördinator voor het expertisecentrum duurzame innovatie totdat ik in april 2017 helemaal voor het schrijven en uitgeven koos.

Deze boeken heb ik geschreven en/of geïllustreerd.
Deze opleidingen heb ik gevolgd.

Esther in Oostenrijk (2017)

Esther in Oostenrijk (2017)

Denk jij nou ook:

ik wil mijn verhaal in een boek?

Dat kan! Neem dan contact met me op of lees hier hoe dat kan.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Klik op de groene knop als ik ook informatie in jouw browser mag opslaan om je een aanbod op maat te kunnen doen. Hier staat de privacyverklaring.