Categorieën
kinderboek

Vrolijk kinderboek: de Kukelkipjes

Het kinderboek ‘De Kukelkipjes en de zandbak’

Eindelijk is daar dan mijn kinderboek over onze haantjes. Twee jaar geleden kreeg ik ze voor mijn verjaardag: Alice en Nya. Inderdaad, ze hebben meisjesnamen, omdat we dachten dat het hennen waren. Inmiddels zijn we onafscheidelijk. Ze volgen me waar ik ga of sta en slapen het liefst lekker bij mij op mijn schoot. Als ik schrijf of teken zitten ze op mijn arm, bureau of stoelleuning. Het kon dus niet uitblijven: een boek met deze twee guitige heren in de hoofdrol. Want als je ze wat beter leert kennen, merk je dat ook haantjes veel emoties hebben.

kinderboek De Kukelkipjes Esther van der Ham

Afijn, ze hebben nu hun welverdiende eigen kinderboek, dat ook erg leuk is voor volwassenen. Meer dan een jaar heb ik eraan gewerkt, onder andere tijdens de cursus van illustrator Caroline Ellerbeck.

Lees hier een mooie recensie van het kinderboek De kukelkipjes en de zandbak

De kukelkipjes!! Wat een grappig gekozen naam! En het boek zelf ziet er ook zo leuk uit. Twee schattige kipjes sieren de omslag. En het mooie is dat je die twee binnen in het boek heel vaak tegenkomt, want ze gaan een avontuur beleven.

Avi prentenboek voor de beginnende lezer (AVI-M4, CLIB-4) over de haantjes van Esther, die regelmatig op avontuur gaan. Met veel interessante kippenweetjes waardoor je deze vrolijke dieren beter leert kennen

Door Esther van der Ham

Esther is auteur, illustrator en uitgever. Ze maakt fijne boeken, ook over ingewikkelde onderwerpen.

2 reacties op “Vrolijk kinderboek: de Kukelkipjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *